Säkra leveranser

Snabb kundtjänst

Säker betalning

Hög kvalité

Snabb & säker hemleverans av vin

Upptäck bekvämligheten med att få ditt favoritvin levererat direkt till din dörr. På Tidblom Wines specialiserar vi oss på att förenkla din vinupplevelse genom att erbjuda hemleverans av vin med bara några klick. Att beställa hem vin har aldrig varit enklare.

Tack vare vår smidiga online-plattform kan du handla dina favoritviner när som helst. Hos Tidblom Wines finns möjligheten att utforska ett omfattande sortiment av exklusiva viner från små producenter.

Köp vin på nätet hos Tidblom Wines

Beställ online

Hemleverans av vin

Få hem till dörren

Njut av våra exklusiva flaskor från små producenter

Njut av viner från små vingårdar

Hur man beställer vin online

Att beställa vin på nätet hos oss är enkelt. Välj bland vårt breda sortiment av viner från hela världen, lägg till produkterna i varukorgen och lägg din beställning.

Betalning

Du betalar antingen via Klarna eller Swish. När du väljer Klarna har du 14 dagars betalningstid, medan våra manuella fakturor från Tidblom Wines gäller med 10 dagars betalningstid. Vi täcker alla kostnader för moms och alkoholskatt, så du behöver inte oroa dig för dolda avgifter. Din beställning levereras direkt till din dörr utan komplikationer.

Leverans

Vi erbjuder hemleverans av vin inom 5–7 dagar. Du kan även hämta din beställning direkt från vårt lager om du föredrar det. Fraktkostnaden är 79 kr per låda, men att hämta upp din beställning personligen är kostnadsfritt.

Vill du ha vinet levererat hem till dörren skickas det från vårt lager på Shurgard Self Storage Tårnby, Amager. Vi kontaktar dig efter ditt köp för att komma överens om leveransdag och tid.

Du får en notifikation om leveranstid så snart din beställning är på väg. För att garantera att dina viner anländer säkert och i tid samarbetar vi med Best transport. Därefter levereras vinet hem till din dörr, och budet kontrollerar ID-handling. För att köpa och ta emot vin måste du vara över 20 år och kunna visa giltig ID vid leverans.

Fördelar med att köpa vin online

Att köpa vin online hos Tidblom Wines innebär bekvämligheten av hemleverans samt tillgång till ett brett utbud av kvalitetsviner från världens främsta vinländer. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder det bästa av vinvärlden och ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka nya favoriter.

Vare sig du söker efter något speciellt till helgens middag eller vill fylla ditt vinförråd, kan du lita på att vi levererar direkt till din dörr. Beställ ditt vin online hos oss idag och låt oss ta hand om resten!

Att köpa vin online erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella inköpsmetoder. Du kan jämföra olika viner, läsa omdömen och utforska nya sorter utan att lämna ditt hem.

Exklusivt vinutbud

På Tidblom Wines har vi ett brett sortiment av viner från några av världens mest berömda vinregioner. Vår samling innefattar exklusiva viner från FrankrikeItalienPortugalSpanienSydafrika och Österrike. Vare sig du söker ett kraftfullt rött, ett friskt vitt eller ett delikat mousserande vin, finns något att upptäcka och njuta av för alla smakriktningar.

Våra viner inkluderar de sorters viner som vanligtvis inte når hyllorna på Systembolaget. Vi har ett imponerande urval av viner att välja mellan. Oavsett om du föredrar kraftfullt rött vin, ett friskt vitt vin, ett fruktigt rosévin eller ett uppfriskande mousserande vin, har vi ett bra alternativ för som passar alla tillfällen och smaker. Ifall du vill prova flera sortes vin kanske våra blandlådor är något för dig.

Tryggt och enkelt

Vår hemsida är designad för att göra din shoppingupplevelse så enkel som möjligt. Med tydliga kategorier och sökfunktioner kan du enkelt hitta och beställa dina favoritviner online.

Betalningsprocessen är säker och du kan välja bland flera betalningsalternativ, inklusive kreditkort och direktbanköverföring. Så fort din betalning är genomförd börjar vi processen att få ditt vin levererat hem till dörren.

Hemleverans av vin från Tidblom Wines

Kundtillfredsställelse och åtaganden

Vi förstår vikten av kundtillfredsställelse och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vår kundtjänst är tillgänglig för att svara på alla frågor, och vi jobbar hårt för att säkerställa att varje leverans når fram i tid och i bästa skick. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp och upplevelsen av att beställa vin på nätet.

Om något inte stämmer med din leverans eller om du har några frågor, är vår kundservice redo att hjälpa till. Kontakta oss på Info@tidblomwines.com. Vi erbjuder också ett skadeskydd där du får pengarna tillbaka eller en ny produkt om något skulle hända under leveransens gång.

Hemleverans av kvalitetsviner från små vingårdar

Köp vin på nätet, enkelt och tryggt.

Sydafrikanska viner

Kvalitetsviner från små producenter

Italienska viner

Kvalitetsviner från små producenter

Spanska viner

Kvalitetsviner från små producenter

Vanliga frågor och svar

Ja, privatpersoner i Sverige som är över 20 år kan lagligt importera vin från andra EU länder.

Vårt utbud består av kvalitetsviner från mindre producenter, dessa viner går inte att få tag i på Systembolaget. Vi erbjuder fantastiska viner till konkurrenskraftiga priser.

Absolut, Tidblom Wines erbjuder hemkörning. Vi kontaktar dig för att komma överens om leveranstid.

Oberoende av vilka smakpreferenser du har, har vi ett vin för dig. Vill man prova sig fram är våra blandlådor ett utmärkt alternativ, det går även bra att kontakta oss ifall du har frågor om våra viner.

Vingård i Frankrike

Förtur, fynd & fakta- missa INTE vårt nyhetsbrev!

Kampanjer, nyheter och intressanta vinhistorier.

Välkommen till vår vinbutik!

Här har du vår nya butik, med nytt fräscht utseende, enklare sökfunktion, lättare navigering och mycket mer.

Tänk på att du måste fyllt 20 år för att få titta in!

Är du över 20 år?